Velkommen hjem til Nordhavn

I 2015 flyttede de første beboere ind i Århusgadekvarteret, som i dag kan betragtes som en rigtig bydel. I dag bor der knap 4.000 personer, og mange spisesteder, supermarkeder og specialbutikker er åbnet i kvarteret. Det var desuden en milepæl, at metroen åbnede sine første to stationer i 2020. 

Nordhavn er dog langt fra færdig. Udviklingen fortsætter bl.a. på Redmolen, Sundmolen, Kronløbsøen, Trælastholmen og Levantkaj.

Resultatet bliver en fem-minutters-by med korte afstande mellem boliger, arbejdspladser og kollektiv trafik, men hvor havnens industrihistorie fastholdes og fortsat er en del af områdets atmosfære.

Stil spørgsmål om Nordhavn

Spørgsmål og svar

parkeringssiderne-ny

Parkering i bydelene

Det skal være let at være parkeringskunde, og By & Havns nye parkeringsportal giver dig muligheden for selv at bestemme, hvornår du vil købe og administrere dine parkeringsprodukter. Klik for at gå til parkeringsportalen

Bo i Nordhavn

SØG BOLIG MED BOLIGSIDEN

Nedenfor kan du se, hvilke boliger, der er sat til salg i postnummer 2150 af ejendomsmæglerne. 

Indholdet er stillet til rådighed af Boligsiden.dk. Boligsiden A/S ejes i fællesskab af ejendomsmæglere og ejendomsmæglerkæderne.

Informationerne, der vises her på hjemmesiden, bliver løbende indberettet af ejendomsmæglerne. By & Havn viderebringer oplysningerne uredigeret. 

På Boligsiden.dk kan du foruden at søge bolig følge med i statistik om, hvad der sker på boligmarkedet; du kan læse bolignyheder og du kan blive klogere på finansiering.