Hent appen
KBH Havn

Please click to see English version. 

Med KBH Havn appen kan du på dansk og engelsk udforske, hvad Københavns Havn har at tilbyde. Om du er en badegæst, kajakroer, sejler eller kan lide at få en fisk på krogen, vil appen hjælpe dig til en sikker og god brug af havnen.

Det kan du i appen

Badegæster får detaljer om alle havnens badesteder samt vigtige oplysninger om vejr, vind, UV-stråling, vandkvalitet og vandtemperatur. Du kan også læse om badestedernes sikkerhedsforanstaltninger, så du kan nyde en tryg og behagelig svømmetur.

Kajak- og SUP-entusiaster får anbefalede ruter i havnen til områder, hvor du kan udforske havnen og ro og padle sikkert. Få gode råd og læs reglerne, så du kan planlægge din tur uden problemer.

Sejlerne – hvad enten du har din egen båd eller lejer en jolle og udforsker havnen i et par timer – får opdaterede oplysninger om vejr, vind og vand samt forslag til sejlruter, tips og tricks, let adgang til havnereglementet osv.

Fiskerne får råd til at finde de bedste fiskesteder i havnen. Læs mere om havnens fiskearter og se, hvornår du kan fange hvad.

Kampagnelogo-Udennyapp-Gif-NEG-NY-Blåbaggrund

Stadig under udvikling

Appen er stadig under udvikling, og vi vil meget gerne lytte til brugernes feedback og høre ideer til at gøre den endnu bedre. Hvis du har input til os, så send en mail til havneapp@byoghavn.dk