Velkommen til Konditaget Lüders

Konditaget Lüders er Århusgadekvarterets aktivitets- og byrum

Konditaget Lüders er et 2.400 m2 offentligt byrum med faciliteter til træning, ophold og leg. Faciliteterne ligger på taget af P-hus Lüders på Helsinkigade i Århusgadekvarteret i 24 meters højde. Der er offentlig adgang til Konditaget fra kl. 07:00 - 22:00.

Konditaget understøtter aktivt udeliv, leg og ophold. Faciliteten tager sin begyndelse ved trapperne på to af parkeringshusets facader, hvorfra brugerne kan bevæge sig op til husets tag. Trapperne har en dobbelt funktion idet de udover trappe også kan benyttes som løberute. På P-husets tag er temaerne løb, crossgym og ophold. Forskellige typer underlag, stativer og bænke er placeret i aktivitetszoner, der gør det muligt at lave varieret træning og giver plads til ophold.

Se filmen fra 2017 nedenfor:

På Kondtaget kan du bl.a.: 

  • Dyrke crossgym træning
  • Dyrke TRX træning
  • Lave box jumps
  • Løbetræning (på trapperne og 60 meter sprintbanen på taget)
  • Panna fodbold
  • Trampoliner
  • Gynger
  • Klatrespiral

Organiseret idræt på Konditaget Lüders

Alle kan bruge Konditagets faciliteter. I september forventes det endvidere, at der startes organiseret crossgym-træning gennem den nye idrætsforening Nordhavn I/F.

Hvis du er interesseret i at deltage, så hold øje med Konditaget Lüders Facebook side og denne hjemmeside for yderligere information om træningsholdene.

Foreninger, som er interesserede i at lave organiseret idræt på Konditaget Lüders, skal henvende sig til Nordhavn IF via DGI Storkøbenhavn. 

Kontaktinfo: 

Se venligst Nordhavn I/Fs hjemmeside om Konditaget Lüders - og benyt deres kontaktformular

Private og kommercielle aktører som er interesserede i at lave en aftale om træning på Konditaget skal henvende sig til By & Havn

Tak til:

By & Havn er bygherre på P-hus Lüders, der er tegnet af JAJA Arkitekter og opført med 5E Byg som entreprenør.

Konditaget Lüders er udviklet af By & Havn i samarbejde med DGI Storkøbenhavn, crossgym- og løbeeksperter samt Lokale og Anlægsfonden.

By & Havn har finansieret faciliteterne med støtte fra Lokale og Anlægsfonden. JAJA Arkitekter har designet og været rådgivere på tagets indretning.