Spørgsmål og svar om Nordhavn

Her finder du spørgsmål og svar på forskellige spørgsmål om Nordhavn. Hvis du ikke finder svar, er du altid velkommen til at sende dit spørgsmål til os på info@byoghavn.dk eller via kontaktsiden.

Hvis du fx skal stille spørgsmål om flytning, lokalplaner, pasning, skoler og institutioner osv., så skal du kontakte Københavns Kommune

I takt med, at vi færdiggør veje, pladser, kanaler og grønne områder i Nordhavn, overdrager vi arealerne til de lokale grundejerforeninger.

Hvis du har spørgsmål til de overdragne arealer i Århusgadekvarteret, er det således Grundejerforeningen Århusgadekvarteret, du skal henvende dig til. I visse tilfælde kan det også være relevant, at du kontakter Københavns Kommune. På kortet herunder kan du se, hvilke arealer, vi på nuværende tidspunkt har overdraget.

Overdragede arealer - Århusgadekvarteret

(Klik på kortet for at hente i PDF format)

Overdragede arealer - Marmormolen

(Klik på kortet for at hente i PDF format)

Ofte stillede spørgsmål om Nordhavn

Kontaktinfo i Nordhavn:

OM BY & HAVNS BEHANDLING AF PERSONDATA

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata