Trafik og anlægsarbejde

På denne side kan du følge med i de trafikale forhold og anlægsarbejder i Nordhavn.

Der er fuld gang i udviklingen af Nordhavn, hvor byggeprojekter i alle størrelser udfolder sig side om side – lige fra opførsel af nye bygninger, renovering af gamle pakhuse til etablering af kanaler, fortove og rørføringer. Det betyder, at fremkommeligheden hyppigt ændrer sig, og det kan have en indvirkning på hverdagen i Nordhavn.

Derfor samler denne side informationer om anlægsarbejde og trafik i Nordhavn, så man kan orientere sig i arbejderne og i den øgede trafikbelastning ved krydstogtanløb, og har mulighed for at tage højde for det i sin transport.

På denne side finder du:

  • En oversigt over krydstogtanløbene, og hvor mange gæster der ankommer de pågældende dage
  • Kort over anlægsarbejderne i Indre Nordhavn
  • Kort over anlægsarbejderne på Sundmolen

Tilmeld dig vores informationsagent, hvis du vil have besked direkte i din indbakke, når siden opdateres med nye kort og krydstogtanløb.

Følg også med i byggeriet på Kronløbsøen her.

Krydstogtanløb

Når krydstogtskibe med flere tusinde gæster lægger til kaj i Ydre Nordhavn for at besøge vores hovedstad, påvirker det trafikken i resten af Nordhavn. Copenhagen Malmö Port driver erhvervshavnen i København og tager imod krydstogtskibene. 

De dage, der er krydstogtanløb, justeres trafikreguleringen automatisk, så den tager højde for den øgede trafikmængde og trafikken afvikles så optimalt som muligt.

Du finder oplysninger om samtlige krydstogtskibe på Copenhagen Malmö Ports hjemmeside: cmport.com/terminals/ships-in-port. Brug sidens søgemaskine. Vælg fra/til dato, vælg 'Copenhagen' og vælg 'Cruise ships only', så genereres en liste med samtlige krydstogtankomster og afgange. 

Oceankaj, der fungerer som kaj for krydstogtsskibe, er en del af Nordhavn og ligger i den nordlige del af Københavns Kommune med postnummer 2100 og er omkring 1.446 meter lang.

Anlægsarbejde i Indre Nordhavn

Kortet bliver opdateret cirka hver måned. Vi deler vores interne arbejdsdokumenter, og der skal derfor tages forbehold for, at planerne kan ændre sig.

Kortet er senest opdateret den 11. september 2023.

  • Tilmeld dig vores informationsagent, hvis du vil have besked direkte i din indbakke, når siden opdateres med nye kort og krydstogtanløb.