Stand Up Paddle

Dele af havnen kan nu bruges permanent til SUP og vintersæsonen er forlænget frem til den 15. maj 

Her må du SUP'e i Københavns Havn

Vandarealerne mellem Langebro og Slusen blev testet med succes som SUP-område i sommeren 2018. Derfor bliver området nu gjort permanent lovligt for SUP og gøres tilmed endnu større, da det udvides med havnearealerne syd for Slusen. Det betyder, at hele arealet syd for Langebro stilles frit til rådighed for SUP-sporten. Det åbner for helt nye muligheder for langture ud fra det centrale København.

Ligeledes er en midlertidig tilladelse til SUP i Nordbassinet i Nordhavn nu gjort permanent.

Vintersæsonen er forlænget

Hen over vinteren er Stand Up Paddle ad en fastlagt rute fra Holmen til arealerne syd for Langebro blevet afprøvet. Tilladelsen for denne rute gjaldt oprindeligt frem til den 1. april, men er nu forlænget til den 15. maj, hvor badesæsonen og de travle måneder i havnen starter. Ligeledes forlænges tidsperioden i efteråret. Vintersæsonen, hvor SUP-ruten mellem Holmen og Langebro frem over er åben, løber således fra 15. september til 15. maj, og vintersæsonen er således forlænget med 2 måneder.

Læs hele nyheden her.

Klik på kortet og se, hvor du kan SUP'e året rundt, og hvor du kan SUP'e frem til den 15. maj, hvor vintersæsonen slutter

Padler-Sydhavn-02042019_pdf3-(2)

Her kan du SUP'e i Nordhavn året rundt

kort_nordhavn_sup_1600px-(1)

Øvrige steder i Københavns havn er det forbudt at stå på SUP. Forbuddet gælder dog ikke på Holmens område, som administreres af Staten.

Tilmeld dig nyhedslisten

Aktuelt til Havnens brugere