Stem på Naturpark Amager til ‘Byens Bedste’

13. august 2021

Stem på Naturpark Amager til 'Byens Bedste'

Den traditionsrige afstemning 'Byens Bedste' er i gang. Naturpark Amager er nomineret til Byens Bedste Oplevelse. 

Det er Berlingskes kulturredaktion, AOK, der hvert år hædrer alle de steder og oplevelser i byen, der gør noget særligt for københavnerne. I år har man valgt at nominere Naturpark Amager i kategorien Byens Bedste Oplevelse.

Særligt under Corona har mange københavnerne fået øjnene op for, at Naturpark Amager er en helt unik smeltedigel af naturoplevelser, fritidsliv, leg og fordybelse. Naturparken strækker sig over 3.500 hektar helt fra DR Byen Metrostations adgang til Amager Fælled i nord til Kongelunden og Amagers sydkyst. 

I efteråret 2020 åbnede den nye 27 km. lange vandrerrute, Amarminoen, der snor sig gennem Naturpark Amagers mange forskelligartede landskaber, og det er virkelig en naturoplevelse, som mange københavnere har taget til sig bevæbnet med rygsæk, rigeligt med vand og vandresko.

Naturpark Amager er blevet til i et partnerskab mellem Naturstyrelsen, By & Havn, Københavns Kommune, Tårnby Kommune og Dragør Kommune. Sammen står partnerskabet bag den videre udvikling af det store grønne område midt i hovedstadsområdet. Projektprogrammet er støttet af Nordea-fonden og Friluftsrådet.

Hvis du også synes, at Naturpark Amager er Byens Bedste Oplevelse, så afgiv din stemme nu på AOKs hjemmeside!