Fotokonkurrence: This is Ørestad

I år er det 20 år siden, de første beboere flyttede ind i Ørestad Nord. Det fejrer vi med en fotokonkurrence, hvor vi zoomer ind på hvordan livet i Ørestad ser ud i dag – fortalt gennem dit kamera!

This is Ørestad

Vær med til at fortælle Ørestads historie med dine egne snapshots af store og små øjeblikke i Ørestad. Gå på jagt efter arkitektur i verdensklasse med Fælleden som nærmeste nabo, boliger og foreninger med stærke fællesskaber, byliv med nye traditioner eller moderne byudvikling i takt med tidens ånd.

Konkurrencen kører fra 20. juni til 29. august 2024 og er åben for alle fotografer, amatører såvel som professionelle.

Vind lækre præmier

Du kan f.eks. vinde en overnatning med middag og brunch for to på det ikoniske Hotel Bella Sky eller Hotel Crowne Plaza med fantastisk udsigt over Ørestad og København. Du kan også vinde en middag for to på Hotel ZOKU Copenhagen ved DR Byen i Ørestad Nord, eller en lækker frokost på Restaurant Ottetto i 8TALLET i Ørestad Syd eller på den nye bistro ’Mig og Annie’ i Bellakvarter. Endelig kan du vinde gavekort til både kaffe, kage og blomster eller sågar et serviceeftersyn til din cykel.

Professionelle dommere

Når konkurrencen afsluttes den 29. august bedømmes alle indsendte fotos af tre professionelle dommere: Trine Søndergaard, Christian Falck Wollf og Tine Reingaard. Dommerpanelet er sammensat ud fra deres professionelle virke og den mangfoldighed de repræsenterer, så bedømmelsen af de forhåbentligt mange gode fotos, bliver så alsidig og kvalificeret som mulig.

Sådan deltager du i konkurrencen

Du kan deltage i konkurrencen med i alt fem billeder, som du uploader via thisisorestad.dk.

Hvem står bag konkurrencen?

This is Ørestad er et samarbejde mellem fem parter: ØICC – Ørestad Innovation City Copenhagen, Ørestad Grundejerforeninger og Vandlaug, Ørestad Avis, Field’s og By & Havn.