Bo i byen - midt i naturen

Ørestad minder ikke om Københavns andre bydele. Bydelen er et moderne bud på fordelene ved at bo bymæssigt - nær København City - men samtidig midt i naturen.

Beboerne i Ørestad fremhæver ofte, at der er masser af lys og frisk luft i Ørestad - samtidig med at metroen og alle de andre transportforbindelser tager dig hjem fra Kongens Nytorv på få minutter. 

I sig selv har Ørestad masser at byde på. Her er moderne institutioner til børnene, flere skoler, gymnasium, to universiteter, eminente shoppingmuligheder, kulturtilbud i international klasse - men også masser af fred og ro. 

Ørestad har flere grønne områder end nogen anden københavnsk bydel. Desuden er Ørestad omkranset af den enorme Naturpark Amager, som er alle beboernes fælles baghave.

parkeringssiderne-ny

Parkering i Ørestad

Det skal være let at være parkeringskunde, og By & Havns nye parkeringsportal giver dig muligheden for selv at bestemme, hvornår du vil købe og administrere dine parkeringsprodukter. Klik for at gå til parkeringsportalen.

Nabomøder

By & Havn afholder nabomøder to gange årligt

Omkranset af natur

Den grønne bydel - Ørestad

Hjem til Ørestad

Nedenfor kan du se, hvilke boliger, der er sat til salg i Ørestad af ejendomsmæglerne. 

Indholdet er stillet til rådighed af Boligsiden.dk. Boligsiden A/S ejes i fællesskab af ejendomsmæglere og ejendomsmæglerkæderne.

Informationerne, der vises her på hjemmesiden, bliver løbende indberettet af ejendomsmæglerne. By & Havn viderebringer oplysningerne uredigeret. 

På Boligsiden.dk kan du foruden at søge bolig følge med i statistik om, hvad der sker på boligmarkedet; du kan læse bolignyheder og du kan blive klogere på finansiering.