By & Havns udviklings- og salgsdirektør fratræder i 2020

BEMÆRK:


Dette nyhedsbrev stammer fra By & Havns arkiv.
Nyhedsbrevet blev udgivet den 07. oktober 2019.
Indholdet kan være forældet men var gældende på udgivelsestidspunktet

7. oktober 2019

By & Havns udviklings- og salgsdirektør fratræder i 2020

Udviklingsdirektør Michael Soetmann har efter eget ønske valgt at gå på pension og dermed mister By & Havn en af de allermest erfarne kræfter efter sommeren 2020, hvor han stopper. Processen for at finde en ny udviklings- og salgsdirektør sættes i gang med det samme.

Michael Soetmann har været ansat i By & Havn siden 2007. Først som økonomidirektør, sidenhen som udviklingsdirektør og i de seneste år som udviklings- og salgsdirektør. Før det var han direktør i Ørestadsselskabet og vicedirektør i Københavns Havn. Det er derfor en meget erfaren salgs- og udviklingsdirektør, der har bedt om sin fratrædelse.

Den adm. direktør i By & Havn ærgrer sig over beslutningen, men har fuld forståelse for ønsket om fratrædelse.

Med Michaels ønske om at fratræde mister vi en helt unik medarbejder i By & Havn, som ikke bare kan historikken for selskabets salgs- og udviklingsprocesser, men som samtidig er utroligt operativ og har haft afgørende betydning for By & Havns succes fra dets begyndelse. Jeg er glad for, at Michael bliver hos os til efter sommeren 2020, så vi i ro og mag kan finde hans afløser og har tid til at sikre en god overlevering til en ny udviklings- og salgsdirektør.

Adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn

By & Havn er netop nu i fuld gang med forarbejdet til Lynetteholm og de to udviklingsområder Stejlepladsen og Vejlandskvarteret. Michael Soetmann kommer til at bruge sin resterende tid i selskabet på at sikre en god proces for områderne og sikre en god overlevering til hans afløser.

Michael Soetmann, siger om sin beslutning:

Det er med stort vemod at jeg tager afsked med By & Havn. By & Havn har hele tiden været et selskab på vej fremad og jeg er sikker på at denne kurs vil fortsætte. Jeg har været med til mange spændende projekter i alle vores udviklingsområder gennem årene. Og jeg glæder mig til at betragte det hele som en vanlig besøgende.

Michael Soetmann fortsætter på fuld tid som udviklings- og salgsdirektør indtil den 1.3. 2020. Herefter på deltid frem til 31.8.2020.

Rekrutteringsproces efter ny udviklings- og salgsdirektør for By & Havn sættes i gang med det samme.

Se Michaels Soetmanns CV her.

Kontakt:

Kommunikationschef, Kristian Wederkinck Olesen, tlf: 3053 5004.