Velbesøgt havneseminar bød på alt fra zoneplaner til brandbiler og redningsøvelser

12. juni 2024

Velbesøgt havneseminar bød på alt fra zoneplaner til brandbiler og redningsøvelser

I går afholdt By & Havn havneseminar og havnemesse på Nordre Tolbod med godt 200 deltagere. Præsentationen af den nye zoneplan og input til revision af havnereglement var i fokus – men der var også masser af tid til god dialog mellem deltagerne og med de mange myndigheder, som var en del af havnemessen.

Den første del af arrangementet foregik i det store telt, som var slået op på Nordre Toldbod til lejligheden. Her bød By & Havns adm. direktør Anne Skovbro velkommen, og havneudviklingschef Mette Odgaard Mylin fortalte om arbejdet frem mod det nye havnereglement. Efterfølgende blev Zoneplan for Københavns Havn og Basisanalysen for zoneplanen lanceret. Læs mere om dem i et særskilt nyhedsbrev.

Uden for teltet var der opstillet stande og boder langs hele havnefronten ved Nordre Toldbod. By & Havns partnere i Partnerskab for Sikker Havn var mødt talstærkt op. Københavns Politi, Københavns Kommune og havneværterne, Hovedstadens Beredskab og By & Havn fremviste og fortalte om deres del af indsatsen for at skabe en aktiv og sikker havn og demonstrerede både, biler, droner, redningsøvelser med dykkere osv.

Der var også stande fra Præhospitalt Center, der er ved at lave en stor undersøgelse af drukneulykker og fra Havmiljøvogterne, der fortalte om deres arbejde med at holde vores fælles vand og kyster rene.

Men lige så vigtigt var det, at der var masser af gode samtaler mellem seminardeltagerne og input til både By & Havn og de andre myndigheder i havnen.

Du kan hente præsentationen fra havneseminaret på havneseminarets hjemmeside