Ingvar Sejr Hansen bliver ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn

8. januar 2020

Ingvar Sejr Hansen bliver ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn

By & Havn ansætter Ingvar Sejr Hansen som ny udviklings- og salgsdirektør. Han afløser nuværende udviklings- og salgsdirektør, Michael Soetmann, som går på pension efter sommerferien.

Som udviklings- og salgsdirektør for By & Havn skal Ingvar Sejr Hansen stå i spidsen for den igangværende byudvikling i Nordhavn og Ørestad, samt gennemføre udviklingen af Stejlepladsen, Vejlands Kvarter og projektet Lynetteholm.

Og det er en erfaren kraft, der nu kommer til selskabet. Ingvar Sejr Hansen har lang erfaring med udviklingsplaner og byggeri fra sine tidligere ansættelser som planchef i Københavns Kommune (2010-2017) og senest som vicedirektør for By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune. 

Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, glæder sig til det kommende samarbejde:

”Jeg kender Ingvar Sejr Hansen fra tidligere som dygtig og kompetent. Han vil med sin ledererfaring kunne stå i spidsen for By & Havns byudvikling og lede arbejdet med sikker hånd. Det er nødvendigt netop nu, hvor der stilles større krav til arealudvikling end nogensinde før. Vi skal kunne levere på alle parametre – både i forhold til bæredygtighed, fællesskaber og byrum, samtidig med at vi når vores økonomiske målsætninger. Det kan Ingvar være med til at sikre”.

Nyhed20200108-2

Den nye udviklings- og salgsdirektør glæder sig til at arbejde med udviklingen af de største byudviklingsprojekter i København igen:

”Jeg har tidligere arbejdet med Københavns store byudviklingsområder som repræsentant for planmyndigheden. Jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med Københavns byudvikling nu som repræsentant for bygherren. Derudover er jeg utrolig glad for at skulle være med til at udvikle Københavns fremtidige byområder, hvor barren for bæredygtighed og moderne infrastruktur er sat utroligt højt.”

Med ansættelsen af Ingvar Sejr Hansen fortsætter det generationsskifte, som er i gang i By & Havn, og som bl.a. har betydet, at Anne Skovbro er blevet ansat som ny administrerende direktør i selskabet.

Ingvar Sejr Hansen tiltræder sin stilling 1. februar 2020.

CV

2020: Udviklings- og salgsdirektør, By & Havn

2017-2020: Vicedirektør, By, Kultur & Miljø, Frederiksberg Kommune

2010-2017: Planchef, Københavns Kommune

Kontakt:
By & Havn, Kommunikationschef: Kristian Wederkinck Olesen: 3053 5004

Hent billeder af Ingvar Sejr Hansen: Billede 1 (12 Mb) - Billede 2 (14 Mb)