Madvirksomheden noon åbner ambitiøst spisested og kantine i Pakhus 47 i 2024

BEMÆRK:


Dette nyhedsbrev stammer fra By & Havns arkiv.
Nyhedsbrevet blev udgivet den 12. december 2023.
Indholdet kan være forældet men var gældende på udgivelsestidspunktet

12. december 2023

Madvirksomheden noon åbner ambitiøst spisested og kantine i Pakhus 47 på Sundmolen i 2024

Pakhus 47 i Nordhavn er under forvandling, og om et lille år kan lejerne flytte ind i de havnenære og historiske rammer. I 2024 åbner også kantinen og spisestedet ”noon eatery” i pakhuset. Madvirksomheden noon, der er skabt af iværksætterteamet på BaneGaarden i Jernbanebyen, flytter nemlig ind og skal være med til at skabe kulinariske rammer for hele området. 

Pakhusene i Nordhavn fortæller historien om den gamle frihavn, hvor alverdens varer blev bragt til byen. Fra pakhus 47 bredte duften af kaffe sig til resten af området. Det var nemlig i dette pakhus, at kaffelageret lå. Og snart kommer duftene igen, når noon slår dørene op. Det glæder By & Havn, der har haft en rigtig god proces med noon, som har store ambitioner for huset.

_DSC2172_ny

Madvirksomheden noon er sat i verden for at hæve barren for, hvad en firmafrokost er og kan. Samtidig er det ambitionen, at noon skal danne rammen om fællesskaber på Sundmolen og i det øvrige Nordhavn ved at være et åbent spisested, hvor beboerne i området også kan være en del af det daglige liv i pakhusene.

Ejendomsporteføljechef i By & Havn, Anette Ingerslev, siger:

Vi mærker en stor interesse for pakhusene på hele Sundmolen. Det er blandt andet på grund af beliggenheden i Nordhavn tæt på havnen. Men i høj grad også fordi, at pakhusene er sat i stand med respekt for historien. Det er simpelthen blevet så flot. Samtidig kan vi mærke, at folk bruger hele Nordhavn og har lyst til at blive en del af de fællesskaber, som naturligt opstår, når nye mødesteder kommer til. Derfor er noons udadvendte koncept det helt rigtige i Pakhus 47.

Ejendomsporteføljechef i By & Havn, Anette Ingerslev.

Madoplevelserne skal ikke blot være til gavn for husets lejere. Det er planen, at 'noon eatery', som navnet bliver, også skal være et samlingspunkt for lokale arbejdspladser og beboere som et vigtigt led i Nordhavns byudvikling. Når madvirksomheden åbner nyt spisested og kantine i Pakhus 47, er det med ambitionen om at skabe grøn omstilling gennem velsmag og begejstring.

Carl Johan Paulsen, direktør og medstifter af noon, siger:

Vi serverer frokostmenuer, der er udviklet af topkokke fra hele verden. De har arbejdet hårdt i testkøkkenet for, at vi kan servere fantastisk smag hver dag og med god samvittighed. Samtidig vil vi bane vejen for, hvad det vil sige at være en bæredygtig madvirksomhed. Det glæder vi os helt enormt til at udfolde i de nye rammer på Sundmolen.

Carl Johan Paulsen, direktør og medstifter af noon.

 

 

noon eatery åbner i oktober 2024

 

Kontakt:

Kristian Wederkinck Olesen, Kommunikationschef, By & Havn; 3053 5004