Aften- og natarbejde i Sydhavn søndag til mandag

24. oktober 2020

Aften- og natarbejde i Sydhavn søndag til mandag

Natten mellem søndag den 25. oktober og mandag den 26. oktober vil et 900 meter langt rør blive sejlet gennem havnen fra slusen i Sydhavn og op til Tømmergraven ved Københavns roklub. Arbejdet starter omkring midnat og vil periodisk påvirke sejladsmulighederne og spærre cykel- og gangstien over Slusen.

Et 900 meter langt rør bliver natten mellem søndag og mandag sejlet fra Slusen i Sydhavn til Tømmergraven syd for Fisketorvet. Røret skal bruges af Aarsleff, der i øjeblikket etablerer trækrør til kabler ved H.C. Ørsteds Værket og frem til Gamle Vasbygade.

Arbejdet vil periodisk påvirke forholdene for trafikken i havnen og for cyklister og fodgængere.

Fodgængere og cyklister:

Stien hen over Slusen vil være lukket for fodgængere og cyklister fra midnat til kl. 03:00 mandag morgen. Der henvises i mellemtiden til en alternativ rute syd om Sjællandsbroen.

Sejladsforhold:

Mens det 900 meter lange rør ganske langsomt bliver sejlet gennem havnen, vil der være ledsage- & afviserbåde til at guide eventuel trafik og sørge for sikkerheden. Havnen bliver ikke spærret af, men de sejlende vil blive anvist af ledsagebåden så de kommer sikkert igennem.

Læs Aarsleffs naboinformation