Flyt din virksomhed til Københavns mest unikke bykvarterer

Udsigt til havnen. Metro til døren. Bæredygtighed er en selvfølge. 

Kontakt By & Havn, hvis du er interesseret i et lejemål i Københavns nye bydele. Vi ejer næsten 700 lejemål fordelt på mere end 250 bygningslejemål, ligeså mange vandareallejemål og næsten 200 landareallejemål. Langt de fleste bygningslejemål ligger i Nordhavn, mens vandareallejemålene ligger forskellige steder i Københavns Havn. Bemærk, at By & Havn ikke udlejer private boliger. 

Kajkanter + Øresund 

På Sundmolen i Nordhavn investerer By & Havn i disse år i at konvertere eksisterende lagerejendomme til moderne, bæredygtige og effektive kontorarealer. Men vi er samtidig tro mod havnens historie, og istandsættelsen sker nænsomt og i respekt for områdets fantastiske pakhuse og historie.

LEDIGE UDLEJNINGSEJENDOMME

Første parket til Levantkaj

Sundmolen ligger centralt i Indre Nordhavn, midt mellem Århusgadekvarteret og Levantkaj. Som en del af byudviklingsprojektet i Nordhavn skal Sundm...

Anvendelse
Kontor
Areal
2200 m2
Leje pr. m2
2.200 kr.

Se lejemål

Se lejemål

Ny renoveret kontorlejemål ud til det grønne bælte

Sundmolen ligger centralt i Indre Nordhavn, midt mellem Århusgadekvarteret og Levantkaj. Som en del af byudviklingsprojektet i Nordhavn skal Sundm...

Anvendelse
Kontor
Areal
554 m2
Leje pr. m2
2.000 kr./m2

Se lejemål

Se lejemål

Unikt beliggende restaurant med udsigt i første parket til Øresund

Unikt beliggende restaurant i Kalkbrænderihavn med udsigt til Svanemøllebugten og Øresund.

Der er gode muligheder for udeservering – både ...
Anvendelse
Restaurant
Areal
380 m2
Leje pr. m2
2.500 kr./m2. for 352 m2 restaurant

Se lejemål

Se lejemål

Besøg Sundmolen

By & Havns ejendomsporteføljechef Anette Ingerslev tager dig med på tur i området i denne video:

FREMTIDENS KONTORER ER BÆREDYGTIGE

By & Havn driver den bæredygtige byudvikling i selskabets bykvarterer. Vores tilgang til udviklingen er helhedsorienteret og langsigtet. Investeringer i bæredygtige løsninger skaber merværdi for selskabets bykvarterer, for beboerne og for virksomhederne, der flytter ind.

Vi arbejder efter bæredygtighedscertificeringen DGNB. DGNB vurderer et byggeri eller et byområde ud fra, hvor bæredygtigt det er både miljømæssigt, socialt og økonomisk. DGNB måler blandt andet på hele byggeriets livscyklus, udbredelsen af cykelstier, afstand til kollektiv transport, sociale mødesteder, affaldshåndtering, energi- og vandforbrug osv. Derfor er DGNB-certificering et kvalitetsstempel for dig som udlejer, så du er sikker på, at dit domicil lever op til fremtidens bæredygtige krav til arbejdspladser.

 

Kontakt By & Havns udlejningsafdeling direkte - eller via kontaktformen herunder:

Jens Elleby
Kontorfuldmægtig - bygningslejemål
Tlf: 2074 9913
Pia Hansen
Kontorfuldmægtig - vandlejemål (inklusiv bådklubber, foreninger og værfter) samt areallejemål i Ørestad og på Prøvestenen
Tlf: 2067 9940
Anette Ingerslev
Anette Ingerslev
Ejendomsporteføljechef
Tlf: 2010 1422

Kontakt By & Havns udlejningsafdeling


Samtykke

Vi bruger formularer til at modtage henvendelser via byoghavn.dk. Ved at klikke på nedenstående tillader du, at dine informationer gemmes i vores database og sendes til vores e-mail-system for yderligere behandling.