Lyst kontorlejemål på Bjergets 6. sal

Lejemålet

Ørestads Boulevard 55E, 6., 2300 København S

Adgang via indgangsparti i stueetagen til venstre for Restaurant Rasoi. Derfra elevator til 6. sal, hvor lejemålets indgang ligger lige ved elevatoren.

Lejemålet er veldisponeret med toiletter placeret ved indgangspartiet. Fra indgangspartiet kan man gå lige ind i stort lyst åbent lokale på knap 100 m2, som kan benyttes til kontor/mødelokaler. Alternativt kan man gå venstre gennem køkkenet, hvorfra man kommer til store åbne kontorlokaler, udført med dobbelthøje rum og trappe op til ’svævende’ mødelokaler på hems/1. sal oppe i det højloftede rum.

Desuden udgang til terrasse på 118 m2. 

VM Bjerget er et prisbelønnet byggeri i Ørestad, som indeholder ca. 18.000 m2 parkeringshus og ca. 10.000 m2 lejligheder. Bygningen er tegnet af BIG (arkitekt Bjarke Ingens), JDS og Plot og opført i 2008. 

I 2008 blev VM Bjerget kåret til verdens bedste boligbyggeri på World Architecture Festival i Barcelona.

Det ikoniske byggeri indeholder 80 attraktive boliger opført med grønne taghaver. Arkitektonisk rejser bygningen sig stejlt mod Ørestads Boulevard og Metro linjen mod vest. Mod øst har bygningen skrånende tag af lejligheder i 11 dalende niveauer. Lejlighederne ligger forskudt af hinanden, hvormed der skabes en fremskudt taghave til hver lejlighed, placeret på toppen af underboens tag. Ovenfra er boligerne formet som V’er og M’er, hvilket har givet byggeriet navnet VM Bjerget. 

Parkering: Mod betaling af licens til p-hus VM Bjerget

m2 Kontor 292 m2
Antal medarbejdere 20
Elevator JA
Mødelokaler 2
Parkering JA
Fiber NEJ

Lejevilkår

Leje pr. m2: 1.500 kr./år
Depositum: 6 mdr
Drift:
Varme: 100 kr./m²/år
Overtagelse: Efter aftale

Afstand til...

Offentlig transport
400 m
Supermarked/butiksliv
100 m
Fields
600 m
Restaurant
50 m

Kontakt By & Havns udlejningsafdeling


Samtykke

Vi bruger formularer til at modtage henvendelser via byoghavn.dk. Ved at klikke på nedenstående tillader du, at dine informationer gemmes i vores database og sendes til vores e-mail-system for yderligere behandling.