Spørg om Nordhavn - spørg Britta

Spørg Britta! Hun bestræber sig på at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt.

Som beboer i Nordhavn har du altid kunnet spørge ’Britta’. Og man kan få mange svar gennem vores Spørg Britta-Mail, men der er også andre aktører end Britta, du bør kende. Hvis du fx skal stille spørgsmål om flytning, lokalplaner, pasning, skoler og institutioner osv., så skal du kontakte Københavns Kommune

I takt med, at vi færdiggør veje, pladser, kanaler og grønne områder i Nordhavn, overdrager vi arealerne til de lokale grundejerforeninger.

Hvis du har spørgsmål til de overdragne arealer i Århusgadekvarteret, er det således Grundejerforeningen Århusgadekvarteret, du skal henvende dig til. I visse tilfælde kan det også være relevant, at du kontakter Københavns Kommune. På kortet herunder kan du se, hvilke arealer, vi på nuværende tidspunkt har overdraget.

Overdragede arealer - Århusgadekvarteret

(Klik på kortet for at hente i PDF format)

Overdragede arealer - Marmormolen

(Klik på kortet for at hente i PDF format)

Ofte stillede spørgsmål om Nordhavn

Kontaktinfo i Nordhavn:

Fandt du ikke hvad du søgte? Spørg Britta om Nordhavn


Samtykke *

Vi bruger formularer til at modtage henvendelser via byoghavn.dk. Ved at klikke på nedenstående tillader du, at dine informationer gemmes i vores database og sendes til vores e-mail-system for yderligere behandling.


OM BY & HAVNS BEHANDLING AF PERSONDATA

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata