Spørg Britta

  • Er der mulighed for at opbevare en kajak i Århusgadekvarteret? 

  • Hvordan fungerer parkeringen? 

  • Hvornår er kvarterets pladser færdigindrettede? 

Spørg Britta! Hun bestræber sig på at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Britta kan svare på meget, men der er også andre aktører, du bør kende. F.eks. skal du stille spørgsmål, der angår flytning, lokalplaner, pasning, skoler og institutioner osv., til Københavns Kommune.

Læs også om det ansvar og organisering, som gælder for grundejerforeningerne i Nordhavn. Der findes et sekretariat, som har sin egen hjemmeside med masser af information om bydelen. 

Kronløbsøen

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, der angår byggeriet af Kronløbsøen, kan du skrive direkte til projektselskabets via hjemmesiden - eller på mail info@kronlobsbassinet.dk

Bemærk: Britta bestræber sig på at besvare dit spørgsmål inden for 10 hverdage. Der kan være forlængede svartider henover sommerperioden. 


Samtykke *

Vi bruger formularer til at modtage henvendelser via byoghavn.dk. Ved at klikke på nedenstående tillader du, at dine informationer gemmes i vores database og sendes til vores e-mail-system for yderligere behandling.


OM BY & HAVNS BEHANDLING AF PERSONDATA

By & Havn lægger stor vægt på, at borgere, kunder etc. er trygge ved vores behandling af personoplysninger. På vores hjemmeside kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger – www.byoghavn.dk/persondata