Nabomøde i Nordhavn den 3. marts

25. februar 2020

Nabomøde i Nordhavn den 3. marts

I næste uge slår By & Havn dørene op til et spændende åbent-hus-nabomøde, hvor du sammen med By & Havn kan møde en lang række foreninger og virksomheder, der arbejder aktivt med at udvikle et bæredygtigt Nordhavn. Tilmelding senest fredag den 28. februar.

Til nabomødet tirsdag den 3. marts er der arrangeret fem temaborde, hvor du i løbet af tre timer har mulighed for at blive opdateret og få en snak om kommende byggerier, trafiksikkerhed, metro, foreningslivet, butikslivet, havnelivet og meget mere.

Vi har samlet en lang række aktører, der sammen med By & Havn arbejder aktivt med at udvikle Nordhavn og den rekreative havn.

Nordhavn er i en rivende udvikling og står over for nye, store og spændende projekter og en snarlig åbning af Nordhavnsmetroen.

Ved nabomødet kan du bl.a. møde BIG, der står for at skulle bygge kontordomicil på spidsen af Sundmolen, PFA, der skal i gang med at udvikle Redmolen, og selskabet Holo, som står bag den nye og kommende selvkørende elbus i Nordhavn.

Under mødet bliver det muligt at få en guidet gåtur til Holos selvkørende elbusser, som står parkeret i Pakhus 53. De guidede ture starter kl. 16.15, kl. 17.15 og kl. 18.15.

Arma_Holo_Side

Du kan også møde flere af Nordhavns lokale foreninger, som fx Nordhavn IF, Lokalhistorisk Forening Nordhavn og EnergyLab Nordhavn.

Københavns Kommunes afdeling for vejændringer er også til stede sammen med Metroselskabet, projektselskabet for Kronløbsøen og ejendomsudviklingsselskabet NREP, der bygger kollegie i Århusgadekvarteret.

Børn er også meget velkomne. Vi serverer kage og sodavand, og der vil være et børnebord med legesager, hvor Michelle fra By & Havn vil hjælpe med at kigge efter børnene.

TILMELDING
Af hensyn til forplejning vil vi gerne høre, om du kigger forbi. Tilmelding på mail senest fredag den 28. februar: nabomode@byoghavn.dk

TID OG STED
Tirsdag den 3. marts kl. 16 - 19 i Showroomet i Pakhus 47, Sundkaj 125, 2. sal, t.h.

Mikael Arne Fogemann, chef for danske ejendomme i PFA, siger:

Nordhavn får et helt nyt byområde med boliger, erhverv og hotel på Redmolen. Vi glæder os til at fortælle om vores visioner for området og om de kommende bygninger. På mødet kan man også høre mere om byggeriets faser og hvilke aktiviteter, der vil finde sted på byggepladsen i de kommende år.

Anne Rosa Simonsen, director, communications and marketing, Holo, siger: 

Vi slår garagedørene op til vores selvkørende busser, så borgerne i Nordhavn kan komme kigge forbi, før de møder os på vejene. Under borgermødet kan man få en guidet gåtur hen til garagen, hvor vi viser busserne frem og svarer på spørgsmål om, hvordan busserne virker, og hvad pilotprojektet går ud på.

TEMABORDE, BØRNEBORD OG GUIDET TUR TIL SELVKØRENDE ELBUS

 1. ÅRHUSGADEKVARTERET, MARMORMOLEN & REDMOLEN
  By & Havn
  NREP
  PFA


 2. SUNDMOLEN & LEVANTKAJ
  By & Havn
  BIG
  Københavns Kommune


 3. KRONLØBSØEN
  Projektselskabet Kronløbsøen P/S


 4. TRAFIKSIKKERHED, PARKERING & METRO (HELE NORDHAVN)
  By & Havn
  Københavns Kommune


 5. FRITID & BYRUM, PARKER & HAVNELIV
  By & Havn
  Nordhavn IF
  Lokalhistorisk Forening


 6. BØRNEBORD MED TEGNEGREJ OG LEGESAGER
  Michelle fra By & Havn kigger efter børnene

GUIDET TUR TIL SELVKØRENDE ELBUS
Kl. 16.15
Kl. 17.15
Kl. 18.15