Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen

5. oktober 2021

Kom til fejring af den nye bro til Sundmolen

Torsdag den 7. oktober fejrer vi, at den nye bro til Sundmolen åbner, og at første del af Det grønne forløb er klar. Kom og få en kop kaffe, farvelæg Det grønne forløb med kridt, mød dine naboer eller få en snak med medarbejderne i By & Havn, der arbejder med Sundmolen. 

København får tilføjet endnu en bro til de mere end 30 broer, der krydser vandet i Københavns Havn, når den nye cykel- og gangbro til Sundmolen åbner på torsdag. Samtidig er den første del af Det grønne forløb nu klar til at vokse sig stort og frodigt med spirende planter i bedene, lys, cykelstativer og bænke.

Det fejrer vi torsdag den 7. oktober 2021 kl. 16-18 til en hyggelig eftermiddag for børn og vokse, hvor man kan møde sine naboer og få en snak med medarbejderne i By & Havn, der udvikler Sundmolen. Der vil være kaffe fra Kalles Kaffevogn til de voksne og kridt til børnene, så Det grønne forløb i dagens anledning kan blive pyntet op til fest med hinkeruder, monstre og fri fantasi.

det grønne forløb53
det grønne forløb17
det grønne forløb23
det grønne forløb9

Omend det er en ganske lille bro, får den stor betydning for dagligdagen på Sundmolen i Nordhavn. Broen er bilfri, og forbinder sig til cykelstien, der løber langs med metroen. Fra den nye bro vil der være god udsigt til arbejdet med kanalen nedenfor, som bliver fyldt op med vand i starten af det nye år.

Mellemrummet bliver til byggeplads

Den 11. oktober bliver passagen igennem Pakhus 54, der i daglig tale går under navnet ”Mellemrummet”, til en byggeplads. Dog bliver den østlige del af passagen friholdt, så man forsat kan parkere sin cykel i ly for efterårsvejrets luner. Man kan fortsat komme til cykelparkeringen fra både Det grønne forløb og Orientkaj. Mellemrummet forventes at blive brugt til byggeplads frem til midten af 2023

Nyt dialogmøde 25/10 – sæt kryds i kalenderen

Husk at sætte kryds i kalenderen mandag den 25. oktober kl. 17, hvor vi for første gang efter coronanedlukningen kan invitere til et fysisk dialogmøde på Sundmolen. Her vil udviklings- og salgschef Ingvar Sejr Hansen give en status på udviklingen af Sundmolen og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. En nærmere invitation følger.

det grønne forløb88