INVITATION: nabomøde på Sundmolen 25. oktober kl. 17

19. oktober 2021

INVITATION: nabomøde på Sundmolen 25. oktober kl. 17

For første gang siden coronanedlukningen kan vi nu invitere til et fysisk nabomøde på Sundmolen, hvor man sammen med sine naboer har mulighed for at høre sidste nyt om udviklingen af Sundmolen og stille spørgsmål til By & Havns medarbejdere. Mødet finder sted mandag den 25. oktober kl. 17 i Pakhus 54, Orient Plads 1, 2. sal.

Mens COVID-19 forhindrede os i at samles, har vi afholdt digitale dialogmøder om udviklingen af Sundmolen, men nu kan vi for første gang efter genåbningen invitere til et fysisk møde på Sundmolen.

Til de digitale møder har der været en god debat om blandt andet arbejdet med Det grønne forløb, legepladsen Legehaven og pakhusene. Disse emner og mange flere er igen på programmet, når udviklings- og salgsdirektør Ingvar Sejr Hansen giver en status på udviklingen af Sundmolen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer under oplægget og efterfølgende, hvor en række af By & Havns medarbejdere står klar. 

Ingvar Sejr Hansen ser frem til nabomødet:

Vi har virkelig glædet os til at kunne mødes fysisk omkring udviklingen af Sundmolen. De digitale dialogmøder har været gode, men vores erfaring er, at det giver en helt anden dynamik og indblik for os i, hvad der rører sig for beboerne, når vi mødes i virkeligheden. Det vil vi gerne gøre meget mere af på Sundmolen, og derfor vil vi fremover primært invitere til fysiske nabomøder.

Udviklings- og salgsdirektør Ingvar Sejr Hansen, By & Havn

For nogle uger siden inviterede By & Havn til fejring af, at den nye bro til Sundmolen åbnede, og den type arrangementer vil der også blive skruet op for i fremtiden.

Nabomødet finder sted i pakhus 54, Orient Plads 1, 2. sal mandag den 25. oktober kl. 17-18:30. Tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være kaffe og en let forplejning.