Invitation: Gåtur i Ørestad Syd

BEMÆRK:


Dette nyhedsbrev stammer fra By & Havns arkiv.
Nyhedsbrevet blev udgivet den 11. august 2023.
Indholdet kan være forældet men var gældende på udgivelsestidspunktet

11. august 2023

Invitation: Gåtur i Ørestad Syd

Kom med på en gåtur i Ørestad Syd mandag den 21. august, hvor vi zoomer ind på færdiggørelsen af Ørestad Syd og kvarterets aktivitetsmuligheder for beboere i alle aldre.

Foodtrucks_1920x1080

Ørestad har undergået en rivende udvikling siden de første beboere flyttede ind i Ørestad Nord i 2004. Siden er størstedelen af bydelen bebygget og der står nu kun få tomme arealer tilbage i Ørestad Syd. Allerede nu udspiller livet mellem husene sig blandt de i alt ca. 24.500 beboere i den unge bydel, hvoraf ca. halvdelen bor i Ørestad Syd. Men byudvikling tager tid - og nye kvarterer får liv og identitet i et frugtbart samspil mellem byudviklingsaktører, erhvervsliv, lokale foreninger og beboere.

Streetpark_1920x1080

Chef for Planlægning & Byrum i By & Havn, Rita Justesen, er vært på gåturen som varer et par timer. Sammen med andre fagpersoner fra By & Havn og repræsentanter fra Københavns Kommune, Naturpark Amager, GFS Ørestad, Ørestad Syd Borgerforening og andre aktører i området, fortælles om de tiltag, der er under udvikling i forbindelse med færdiggørelsen af bydelen.

På gåturen kommer vi både forbi arealer med midlertidige aktiviteter og de grunde, hvor kommende byggerier og anlæg vil blive naturlige mødesteder for beboere og besøgende i bydelen. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og alle deltagere bliver udstyret med et headset for at sikre, at alle kan høre godt. Vi byder også på en let forfriskning undervejs.

Tid og sted

Mandag den 21. august kl. 16.30 – 18.30. Vi ved mødes ved ’Ørestad Streetpark’ på Hannemanns Allé.

Tilmelding

Meld dig til her. Antallet af pladser er begrænset og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet