Besøg udstillingen Himmel og hav! i Århusgadekvarteret

Infrastrukturen i Nordhavn forandrer sig hastigt og nye bygninger skyder op. Er du nysgerrig på udviklingen? Så kig forbi By & Havns gratis udstilling i Århusgadekvarteret!

I udstillingen kan du få indblik i de grundlæggende tanker og visioner for udviklingen af Nordhavn.

I Himmel og hav! kan du dykke ned i Nordhavns historie og egenart og blive klogere på By & Havns arbejde med bæredygtig byudvikling og planer for områdets fremtid. Fortællingerne er illustreret ved hjælp af gamle og nye fotografier, arkitektoniske modeller og videointerviews med den nye bydels beboere. Derudover formidler udstillingen aktuelle nyheder og aktiviteter, som knytter sig til By & Havns arbejde i Nordhavn.

Besøg Ørestad og Nordhavn

Guidede ture i By & Havns områder

Åbningstider - Himmel og hav!

Lørdag 28. september kl. 10-18

Lørdag 26. oktober kl. 10-18

Lørdag 30. november kl. 10-16

Ønsker du at besøge udstillingen med din gruppe uden for disse åbningstider, kan du tage kontakt med udstillingsansvarlig Simon Hjortskov Christensen, SHC@byoghavn.dk.

Ønsker du at booke en guidet tur i Nordhavn, kan du læse mere om mulighederne her

  • Udstillingen ligger på Helsinkigade 29, 2150 Nordhavn.

Udstillingen er således et unikt sted, hvor ikke alene beboere, men alle med interesse i aktuelle og kommende projekter i området kan komme og hente inspiration og ny viden.

Du finder Himmel og hav! i stueetagen i The Silo – den gamle, ikoniske ’Hva’ drikker Mølr’ DLG silo i Århusgadekvarteret, som i dag også rummer ejerboliger og øverst oppe en restaurant med en fantastisk udsigt over København og Øresund.

 

Her ligger udstillingen Himmel og hav!

Selve udstillingsrummet er i øvrigt et godt eksempel på, hvordan Nordhavns oprindelige arkitektur danner udgangspunkt for alt det nye, som kommer til i disse år. The Silo er blot én af de fire bevarede og gennemrenoverede siloer i Nordhavn, som hver især er med til at præge bydelens stemning og udtryk.

Efter et besøg i udstillingen kan du snuppe et bykort og bevæge dig udenfor og rundt mellem bydelens mange historiske og nye bygninger, udforske små oaser og et offentligt byrum i 24 meters højde for folk i alle aldre. Du kan naturligvis også bare vælge at slå dig ned ved vandet med en kaffe to-go og betragte hverdags- og handelslivet i den nye bydel.

teas2

Interaktive kort over bydelene

Gå på opdagelse i hvilke byggerier, der er opført i de forskellige bydele. Sortér via filtrene og find nøgletal for hvert enkelt bygning. 

Kontaktperson

Simon Hjortskov Christensen